ASSEGURANÇA MÈDICA A BARCELONA

Clínicum és una asseguradora de salut, fundada el 1949 per un grup de metges de Barcelona. T'oferim assegurances de salut, dentals i de decessos, tracte personalitzat i màxima qualitat en cada detall.

PER QUÈ CONFIAR EN CLÍNICUM?

Per 12 raons: és una assegurança vitalici; no hi ha increments per malaltia; hi ha estabilitat de primes; amb trams d'edat amplis; amb màximes avantatges econòmiques; total flexibilitat en la contractació; podràs visitar-te al nostre Centre mèdic; gaudiràs del nostre Club Clínicum; podràs escollir entre un ampli quadre mèdic; la nostra atenció és personalitzada; gestions simples i properes; i som una asseguradora amb trajectòria consolidada.

PÒLISSA VITALÍCIA

Només tu pots cancel·lar el contracte

TRAJECTÒRIA CONSOLIDADA

Més de 70 anys protegint els nostres assegurats

TRACTE PERSONALITZAT

Cada client és un més dins la nostra família

CLIENTS SATISFETS

86% de clients satisfets ens encoratgen a continuar

SERVEIS DE SALUT INCLOSOS A LES PÒLISSES

Tot el que la teva salut necessita ja està disponible de franc a la teva assegurança.

Más de 13.000 centros
Más de 40.000 profesionales

Quadre mèdic

CLUB CLÍNICUM AMB DESCOMPTES PREFERENTS

Un món de solucions complementàries i exclusives a la teva assegurança pensant sempre en el teu benestar.

PREGUNTES FREQÜENTS

L'assegurança de salut de Clínicum et facilita l'accés a facultatius i centres mèdics, per realitzar visites, proves diagnòstiques, tractaments i hospitalització mèdica o quirúrgica (en funció del producte que contractis).

Tindràs una targeta magnètica personalitzada amb la qual podràs accedir als metges i centres concertats en el quadre mèdic de Clínicum.

És el temps que ha de passar des que contractes l'assegurança de salut fins que pots utilitzar els serveis. Les visites mèdiques i les exploracions simples (anàlisi, RX, ecografia, etc.) no tenen carència. En cas d'urgència vital i/o accident, també estaràs cobert de forma immediata. I, si provens d'una altra companyia, s'eliminaran els períodes de carència.

Les cobertures dependran del producte que escullis: visites mèdiques de medicina primària i especialistes, mitjans de diagnòstic, tractaments mèdics, hospitalització i cirurgia en el nostre quadre mèdic concertat, i assistència mèdica en viatge.

És el llistat de facultatius, centres mèdics, laboratoris, hospitals, clíniques, etc. que tenim concertats i en els quals, per tant, t'atendran com assegurat de Clínicum.

Només alguns productes permeten escollir metges no concertats, i exclusivament en les especialitats de ginecologia i pediatria.

Segons quin producte triïs, tindràs cobertures com acupuntura, homeopatia, quiromassatge, reflexologia i mesoteràpia de el dolor.

Amb caràcter general, els tractaments que tinguin una finalitat estètica i les malalties anteriors a la contractació de l'assegurança. Cada modalitat d'assegurança de salut té les seves exclusions i limitacions, de les quals t’informarem oportunament.

Determinats tractaments o exploracions necessiten autorització prèvia per part de Clínicum. Per sol·licitar-la, només has d'enviar-nos la petició d'un facultatiu de el quadre mèdic concertat per email o mitjançant l'app.

Pots acudir a un dels centres mèdics concertats en cas d'urgència. També pots trucar al Servei d'Atenció Mèdica Telefònica, des d'on t'indicarem què pots fer.

El copagament és un import que es paga en funció de l'acte mèdic realitzat. A Clínicum tenim uns copagaments mínims, els més competitius de mercat, que estan agrupats per conceptes amplis i senzills. En cas d'ingrés hospitalari o intervenció quirúrgica no hi ha cap tipus de copagament. A Clínicum pots contractar qualsevol modalitat d'assegurança amb o sense copagament. Les pòlisses amb copagament tenen un important descompte en la prima, que pot arribar a ser del 30%.

El cost de l'assegurança dependrà de la modalitat que escullis i de la teva edat, ja que la prima es calcula per trams d'edat amplis (per exemple, de 0 a 25 anys, de 26 a 49 anys, etc.). Clínicum mai penalitza aquells assegurats que, per raons de salut, han fet un ús intensiu dels serveis de la pòlissa.

Les assegurances de salut tenen com a data de venciment el 31 de desembre de cada anualitat, encara que el pagament sigui mensual, trimestral o semestral. Si en algun moment vols oposar-te a la renovació del contracte, ho hauràs de fer amb un termini mínim d'un mes abans de la data de finalització.

A Clínicum la pòlissa és vitalícia. Et garantim per escrit, des del primer dia, que no et donarem de baixa per edat ni per la despesa sanitària. Només tu pots cancel·lar el contracte.

Deixa'ns la teva consulta. Nosaltres t'assessorem.

CLINICUM SEGUROS, S.A. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat.

Descarrega gratuïtament l'APP de Clínicum

Centres i metges per especialitat i proximitat

Autoritzacions de prestacions sanitàries

Farmàcies properes a la teva ubicació

Gestió de dades personals