Des de 1949

Les nostres històries


La història de Sònia G.

Assegurada a Clínicum des de 1975

VAIG PATIR UN ICTUS EMBARASSADA DE 8 MESOS. GRÀCIES A LA MEVA ASSEGURANÇA MÈDICA, AVUI US PUC PRESENTAR EN GAEL.

Sempre presumia de ser la millor embarassada de Clínicum. Sense marejos, sense molèsties… Fins que uns dies abans del part van aparèixer els mals de cap. Després d’una cesària d’urgència i de tres setmanes d’hospital, vaig poder tornar a casa. Durant tot aquest temps, Clínicum sempre va estar aquí, ocupant-se de tot fins a l’últim detall. El meu ginecòleg em va venir a veure cada dia! Per a nosaltres Clínicum no és només una mútua, és molt més.

La història d’Aurora N.

Assegurada a Clínicum des de 1977

UNA ASSEGURANÇA MÈDICA DISPOSADA A PASSAR TOTA LA VIDA AMB TU ES DISTINGEIX PER ALGUNA COSA: UN GRAN COR.

El meu besnét, la meva néta i la meva filla tenen la mateixa assegurança que jo: Clínicum. Saber que a Clínicum són sensibles a les particularitats de cadascú, inspira confiança. A més, et garanteixen des del primer dia i per escrit que mai no et donaran de baixa, ni per edat ni per despesa sanitària. Tranquil·litat per sempre, passi el que passi. Quantes assegurances mèdiques prenen aquest compromís?

La història d’Emanuela K.

Assegurada a Clínicum des de 1996

UNA ASSEGURANÇA MÈDICA QUE ES PREOCUPA PER TU?LA MEVA HISTÒRIA HO DEMOSTRA.

La història d’Emanuela K. Assegurada a Clínicum des de 1996UNA ASSEGURANÇA MÈDICA QUE ES PREOCUPA PER TU?LA MEVA HISTÒRIA HO DEMOSTRA.Després d’haver tingut tres fills fantàstics amb Clínicum, un dia em va arribar la mala notícia: m’havia de sotmetre a una mastectomia. Mamografia, TAC, ressonància, visites al metge… Davant de situacions com aquestes, val més estar ben coberta. Aleshores vaig descobrir el valor de poder comptar amb la meva assegurança mèdica Clínicum. A Clínicum em van simplement aconsellar que em centrés en mi i que no em preocupés de res més. I així ho vaig fer. En moments tan delicats, és emocionant sentir-se tan acompanyada. Ho recordaré tota la vida.

La història de Cristina M.

Assegurada a Clínicum des de 2008

EL MILLOR ANTÍDOT CONTRA UNA MALALTIA CONGÈNITA ÉS UNA BONA ASSEGURANÇA MÈDICA… I UNA GRAN SOMRIURE.

M’agrada viatjar. M’agrada viure experiències i conèixer gent. Quanem van haver d’implantar un desfibril·lador, vaig tenir por de perdre tot això. Però va ser al contrari.Saber que tenia una malaltia congènita em va donar ales. I, sobretot, em va permetre descobrir a temps que la meva neboda també la patia. Durant tot aquest temps, Clínicum ha estat sempre al nostre costat. Sense objeccions, sense lletra petita. Amb cor.