Des de 1949

Blanca Rosa González Torres - 48 anys

Blanca Rosa González Torres
Quan alguns familiars o amics em parlen de les seves experiències amb altres companyies d’assegurances no puc evitar pensar la sort que tinc de ser de Clínicum...
Blanca Rosa González Torres, 48 anys, alta al 2001

Quan alguns familiars o amics em parlen de les seves experiències amb altres companyies d’assegurances no puc evitar pensar la sort que tinc de ser de Clínicum… La meva experiència al llarg de gairebé 15 anys és simplement excel·lent. Han aconseguit generar  el que considero la paraula clau pel que respecta a uns serveis de salut: CONFIANÇA.

El tracte ha estat excel·lent. És summament professional  i no deixa mai de banda el tracte humà. L’amabilitat, l’atenció i l’empatia que sempre m’han dispensat és el primer pas per començar a sentir-te millor. Clínicum, companyia “amiga”.

Sí. Definitivament (recomanaria Clínicum). De fet, alguns familiars i amics en són membres. Vaig recomanar aquesta companyia amb la seguretat que és molt difícil que altres empreses igualin o puguin oferir un servei millor a un preu tan competitiu. Clínicum “sense lletra petita”.