Des de 1949
< Tornar

Nou servei gratuït d'Atenció Psicològica Telefònica - Covid-19

Clínicum ofereix a tots els assegurats que ho necessitin un nou servei per ajudar-los davant l’angoixa que pot generar el confinament per la Covid-19


30/03/2020


Són dies difícils en què la majoria de nosaltres ens trobem confinats en els nostres domicilis, sols o acompanyats de les nostres famílies. Posem la ràdio, veiem la TV, llegim la premsa, i tot són dades de noves infeccions per la Covid-19, víctimes de la malaltia, conseqüències inesperades…

Una situació de el tot imprevisible fa menys de tres setmanes.

La capacitat d’adaptació de la humanitat és impressionant, tal com s’ha demostrat una vegada més. Fem el cor fort però, tot i això, no som immunes al bombardeig mediàtic ni a les notícies que ens arriben de familiars, veïns, coneguts… I enmig d’aquesta situació tan desconcertant, fem el possible per mantenir la normalitat en el nostre dia a dia.

Pensant en el benestar psicològic i emocional dels assegurats i els seus familiars* que en algun moment puguin sentir angoixa o incertesa per tot el que està succeint, Clínicum posa en marxa el servei gratuït d’Atenció Psicològica Telefònica – Covid-19 durant aquest període per minimitzar els estralls que aquesta situació ens pot generar: ansietat, sentiment d’aïllament i altres manifestacions de patiment psíquic que l’actual situació d’alarma sanitària ens pot crear.

SERVEI D’ATENCIÓ PSICOLÒGICA TELEFÒNICA – COVID-19
Tel. 667 686 195
De dilluns a divendres, de 9.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 19.00 h

Amb la prioritat d’estar al costat dels nostres assegurats quan més ens necessiten, engeguem aquest servei perquè puguin utilitzar-lo si creuen que els pot ajudar.


*Aquest servei està disponible per als nostres assegurats i els seus familiars, de forma gratuïta, per a consultes relacionades amb la situació d’emergència i l’estat d’alarma provocat pel coronavirus Covid-19. Les consultes s’atendran per ordre de trucada.

Clinicum_Atencion Psicologica Telefonica_blog