Des de 1949
< Tornar

Nova plataforma de benestar Biwel gratuïta per als assegurats de Clínicum

Un innovador servei per promoure un estil de vida saludable, més enllà de la cobertura assistencial


07/09/2020


Clínicum ha arribat a un acord amb Biwel perquè els seus assegurats es beneficiïn gratuïtament dels continguts d’aquesta plataforma de benestar.

D’aquesta manera, tots els assegurats tindran accés a una completa gamma de continguts d’alimentació, a un gimnàs online i a un programa de meditació per a la gestió emocional.

  • Mou-te: ioga, pilates, tonificació, ball … i fins a 12 sales d’entrenament per gaudir d’un complet gimnàs des de la comoditat de casa. Vídeos exclusius, amb diferents nivells de dificultat per realitzar exercici fàcilment. S’han acabat les excuses!
  • Assaboreix: receptes per menjar sa, menús complets, receptes per portar a la carmanyola, i tot tipus de notícies relacionades amb la nutrició.
  • Emociona’t: no hem d’oblidar la salut emocional. Aquesta secció t’ofereix un programa de meditació amb més de 50 vídeos i articles amb eines de gestió emocional.

 

Alfonso Alzamora, director general de Clínicum, ha manifestat que “durant el confinament es va posar de manifest la importància de mantenir-se actiu tot i no poder sortir a fer esport, així com tenir uns hàbits saludables. Amb aquesta eina volem que els nostres assegurats disposin de continguts segurs per a la seva activitat física, la seva alimentació i el seu benestar emocional “.

Més enllà de les prestacions de l’assegurança de salut, Clínicum vol donar un valor afegit a la cobertura assistencial i promoure un estil de vida saludable adaptant-se, a el mateix temps, a les necessitats d’higiene i distanciament que va comportar la irrupció del Covid-19 i que previsiblement persistiran durant força temps.

Com accedir a la plataforma de benestar Biwel?

Els assegurats de Clínicum podran a tots els serveis de la plataforma, amb el seu registre d’assegurat de Clínicum.

Des del Portal de l’assegurat, es podrà accedir a la plataforma de benestar, identificant-se amb el DNI i la mateixa contrasenya de Clínicum.

Actualització de dades

Abans de donar-se d’alta a Biwel, és important comprovar que les dades de comunicació estan actualitzades, i modificar-les si cal.

Només cal accedir a El teu perfil amb el número de targeta i la data de naixement, i anar seguint les indicacions.

biwel

Foto: Freepik