Des de 1949
< Tornar

Recuperació progressiva l'activitat presencial

Alguns serveis estaran operatius de forma presencial, sempre complint amb les recomanacions de les autoritats sanitàries


24/04/2020


A Clínicum som conscients que la salut sempre és una prioritat. Per això, des del primer moment des que va començar la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus Covid-19, hem actuat de forma responsable, facilitant al màxim el teletreball del nostre personal per seguir plenament operatius en aquests moments difícils.

El Centre Mèdic Clínicum ha seguit atenent pacients durant tot aquest període: de forma remota sempre que ha estat possible, i presencialment quan el cas ho ha requerit, mitjançant un estricte sistema de cita prèvia, per salvaguardar la salut tant dels pacients com del nostre personal.

En l’actual escenari de contenció de la corba de contagis, et comuniquem que reprendrem de forma progressiva l’activitat presencial. Per això, a continuació et detallem l’organització dels nostres serveis a partir del proper dilluns, 27 d’abril:

 

CENTRE MÈDIC CLÍNICUM

  • Truca al tel. 93 207 05 47 (a partir del dilluns 27 d’abril)
  • Determinats serveis estaran operatius de forma presencial, exclusivament mitjançant cita prèvia i en funció de la disponibilitat de cada facultatiu. Ens veiem obligats a complir aquesta exigència per garantir en tot moment una afluència adequada de pacients que permeti complir rigorosament les normes de distanciament social.

 

CLÍNICUM
La recomanació d’evitar tots els desplaçaments que sigui possible segueix plenament vigent. No obstant això, habilitarem un equip d’atenció presencial per a aquelles gestions que sigui impossible realitzar telemàticament. Per la teva seguretat i la de tots, abans de venir, truca’ns! Et recordem com pots contactar amb nosaltres:

  • Tel. 93 237 11 22
  • Atenció al Client: at.client@clinicum.es
  • Autoritzacions: autoritzacions@clinicum.es
  • Serveis d’atenció mèdica telefònica
    • Urgències mèdiques a Catalunya: tel. 93 275 63 33
    • Urgències mèdiques fora de Catalunya o a l’estranger: tel. 93 485 74 73

 

SERVEIS MÈDICS CONCERTATS
Verifica amb el teu metge o centre la seva disponibilitat.

 

BLOG
Informació actualitzada i recomanacions a través del blog de Clínicum.

 

Amb el desig de poder tornar a la normalitat al més aviat possible, esperem que entenguis que les circumstàncies ens exigeixen ser rigorosos amb les mesures de precaució i complir de forma estricta amb les recomanacions de distanciament social, higiene i concurrència de públic a les nostres instal·lacions.